САКАТЕ ИНОВАТИВНО РЕШЕНИЕ ЗА ВЕРТИКАЛЕН ТРАНСПОРТ ?

Контактирајте со нас

Ексклузивен дистрибутер на thyssenkrup elevator

Нашите водечки инженерски вештини нè прават сигурен и иновативен партнер на „thyssenkrupp elevator“. Со своите услуги за продажба, инсталација и одржување на „thyssenkrupp elevator“ ние ги покриваме териториите на

  • Северна Македонија
  • Косово
Thyssenkrupp

Добредојдовте во иднината на урбаната мобилност

Користејќи технологии кои го оддржуваат светот во движење, ние сме лидери во иновации во регионот повеќе од 11 години во делот на лифтови, ескалатори, травелатори, пристапни системи за инвалидизирани или стари лица, авио мостови и друг вертикален и хоризонтален транспорт.

0
ЗАВРШЕНИ ПРОЕКТИ
0
ТЕКОВНИ КЛИЕНТИ
0
ОДЛИЧЕН ТИМ
0
МЕЃУНАРОДНИ КОМПАНИЈА

Погледнете дел од нашето портфолио

Успешно завршен објект и препорака од задоволен клиент е најголемиот маркетинг за нас.

ПОГЛЕДНИ ПОВЕЌЕ ПРОЕКТИ

Нашите клучни вредности

Нашата работа може да ја погледнете насекаде околу вас и директно да се уверите во извонредниот квалитет. Но, тоа што секогаш не прави различни од остантите се:

Нашите клиенти секогаш на прво место!

Секогаш сме посветени да најдеме подобро и иновативно решение. Ден по ден. Ова сме ние. Ние сме НОВАКО, експерти за елеватори, Екслузивен дистрибутер за светскиот концерн ТиссенКрупп (ThyssenKrupp) Германија за териториите на РСМ и Косово

Љупчо Грујовски • Извршен директор, НОВАКО

Партнери со кои градиме долгогодишна взаемна доверба

Еден мал дел од нашите клиенти со кои заедно движиме нагоре повеќе од една деценија.

Контактирајте со нашиот тим!

Нашиот искусен тим е тука да одговори на сите Ваши барања и предизвици. Слободно контактирајте нè.

Контакт