САКАТЕ ИНОВАТИВНО РЕШЕНИЕ ЗА ВЕРТИКАЛЕН ТРАНСПОРТ ?

Контактирајте со нас

Добредојде во иднината на вертикалниот транспорт

Нашите водечки инженерски вештини нè прават најсигурен и најиновативен партнер за Вас. Клиентите ни веруваат, и ни доверуваат да проектираме, испорачуваме, монтираме и одржуваме висококвалитетни иновативни системи за патнички и товарен вертикален транспорт за нивните објекти. Интелигентно ги применуваме постојните технологии и развиваме иновативни решенија за да ги придвижиме луѓето безбедно, удобно и ефикасно, денес и во иднината. Затоа ние сме посветени да работиме заедно, да ги направиме градовите најдобри места за живеење. 

Визија

Како локална компанија го следиме принципите на работа на нашиот принципал, ThyssenKrupp, и со тоа секојдневно тежнееме го заджиме и надградиме лидерското место во нашата област во Р.Македонија, како и регионот.

Секој ден, повеќе од 200,000 луѓе се доселуваат во градовите низ целиот свет. Нашата визија е да го одржуваме светот во постојано движење и да го подобриме протокот на патници со нашите иновативни решенија на лифтови, ескалатори, авио мостови и други наши иновативни системи за вертикален и хоризонтален транспорт, а сето тоа подкрепено со обновливи извори на енергија и што повисока енергетска класа на опрема. 

– Ние ги движиме луѓето низ целиот свет, ние сме thyssenkrupp тим

Стратегија

Безбедноста на нашите патници како и нашите вработени, квалитетот на производите и сервисите кои ги нудиме, желбата за континуирано подобрување, прилагодливоста на новите барања и потреби на светот, иновациите, поддршката на клиентите, сервисот и одржувањето, се наша основна стратегија за одржуваење силна основа за нашата компанија. Оваа стратегија е подкрепена со постојаното инвестирање во човечки ресурси на нашата компанија, нивно постојано надградуавње, како и надградување на сите потебни алатки за поставување на нови светки стандарди во квалитетот, безбедноста, луксузот и потребите на клиентите.

Клиентите сакаат нивните партнери во градежни проекти и градежни услуги да бидат професионални, брзи и сигурни, за тоа сме ние тука.

NOVAKO Elevator Experts

ЗАВРШЕНИ ПРОЕКТИ

Секогаш сме посветени да најдеме подобро и иновативно решение. Ден по ден. Ова сме ние. Ние сме НОВАКО, експерти за елеватори, Екслузивен дистрибутер за светскиот концерн ТиссенКрупп (ThyssenKrupp) Германија за териториите на РСМ и Косово.

ПОГЛЕДНИ ПОВЕЌЕ ПРОЕКТИ

Нашите клиенти за нас

“Од Новако покрај квалитет – добивме и брза, точна и навремена достава на лифтовите. Навистина на висина на задачата, посебно кога сите сме скептици во квалитетот кој тука се испорачува. Светски изработено. ”

Марко Маркоски , Архелошки музеј

“Многуте предизвици и вечерната работа навистина се исплатеже за квалитетот кој го добивме со ескалаторите, подвижните стази и лифтовите во Skopje City Mall”

Олимпија Христова, Skopje City Mall

Партнери кои ни веруваат

Нашата работа може да ја погледнете насекаде околу вас. Еве само еден мал дел од нашите клиенти со кои заедно движиме нагоре.

Контактирајте со нас

Чувствувајте се слободни и поставете ни ги сите прашања кои ве интересираат. Во најбрз можен рок ќе ви одговориме.

  ИМЕ *
  ПРЕЗИМЕ *
  Е-МАИЛ АДРЕСА *
  ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

  ПРЕДМЕТ

  КАКО МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ?