Project Description

Дали имате проект за градба во кој можеме да помогнеме?

Контактирајте со нас!

Ристичиева палата

Лидери во иновации во регионот повеќе од 11 години во делот на лифтови, ескалатори, травелатори, пристапни системи за инвалидизирани или стари лица, авио мостови и друг вертикален и хоризонтален транспорт. Како доказ за ова се најголемите референтни објекти во РСМ и Косово , каде ни била дадена довербата од инвеститорите за проектирање, изведба и одржување на лифтови ескалатори и подвижни траки во нивните капитални објекти.

Нашите професионален тим на сертифицирани инженери и сервисни техничари со решавање на секојдневните предизвици се грижат сите наши патници безбедни да стигнат до саканиот кат.

Детали за проектот

клиент

Ристичиева палата

тип на проектот

Комерцијален

Галерија

Контактирајте со нас

Чувствувајте се слободни и поставете ни ги сите прашања кои ве интересираат. Во најбрз можен рок ќе ви одговориме.

  ИМЕ *
  ПРЕЗИМЕ *
  Е-МАИЛ АДРЕСА *
  ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

  ПРЕДМЕТ

  КАКО МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ?