Project Description

Дали имате проект за градба во кој можеме да помогнеме?

Контактирајте со нас!

Zara Македонија

Лидери во иновации во регионот повеќе од 11 години во делот на лифтови, ескалатори, травелатори, пристапни системи за инвалидизирани или стари лица, авио мостови и друг вертикален и хоризонтален транспорт. Како доказ за ова се најголемите референтни објекти во РСМ и Косово , каде ни била дадена довербата од инвеститорите за проектирање, изведба и одржување на лифтови ескалатори и подвижни траки во нивните капитални објекти.

Нашите професионален тим на сертифицирани инженери и сервисни техничари со решавање на секојдневните предизвици се грижат сите наши патници безбедни да стигнат до саканиот кат.

Детали за проектот

датум

Декември 18ти, 2016

клиент

Skopje City Mall

тип на проектот

Комерцијален

Галерија

Контактирајте со нас

Чувствувајте се слободни и поставете ни ги сите прашања кои ве интересираат. Во најбрз можен рок ќе ви одговориме.

  ИМЕ *
  ПРЕЗИМЕ *
  Е-МАИЛ АДРЕСА *
  ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

  ПРЕДМЕТ

  КАКО МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ?