САКАТЕ ИНОВАТИВНО РЕШЕНИЕ ЗА ВЕРТИКАЛЕН ТРАНСПОРТ ?

Контактирајте со нас!

Thyssenkrupp лифтови

Ако живеете или работите во град, лифтовите имаат круцијална улога во Вашето секојдневие. Лифтовите секојдневно превезуваат повеќе од 1 милијарда патници низ светот, со што се најчесто користено како и најсигуно превозно средство на светот. Кај Thyssenkrupp лифтовите, нашите иновативните решенија и инженерскиот професионален пристап во нивното детално проектирање и изведба ја дефинираат најдобрата урбана мобилност на иднината.

Од станбени и деловни згради до трговски центри, хотели, болници, железнички станици, метроа и аеродроми нашите патнички и товарни лифтови се синоним за Германски квалитет и најдобри решенија за Вашите потреби во вертикалниот транспорт.

Заедно движиме нагоре!

Thyssenkrupp ескалатори

Нашите ескалатори се најдобрите во светот. Но, за тоа да биде така, постојано работиме на иновации како да ја подобриме нивната функционалност, ефикасност, удобност и изглед. Thyssenkrupp ескалатори го оптимизираат протокот на луѓе, ги поврзуваат и оптимизираат спратовите во трговските центри, корпоративни згради и конгресни центри. Ние имаме дизајн и решение за ескалатори за секоја конфигурација на зграда и објект, неважно дали се работи за метро станица, аеродром или пак стилизирана уметничка галерија.

Архитектите и изведувачите уживаат поголема слобода при дизајнирање на јавна инфраструктура благодарение на нашите иновативни производи.

Тоа е така бидејќи Thyssenkrupp ескалаторите се идеален спој на сигурност, елеганција флексибилност и издржливост, докажано преку гордиот синоним на компанијата, Made in Germany

Thyssenkrupp подвижни ленти (Травелатори)

Тhyssenkrupp иновативните и разновидни подвижни ленти ја зголемуваат мобилноста на големите аеродроми, железнички станици и други јавни и комерцијални простори низ целиот свет. Тие се безбеден, удобен и ефикасен превоз на луѓе со багаж, со шопинг колички,  како и особено за луѓе со попреченост и инвалидитет.

ThyssenKrupp во своето портфолио нуди подвижни ленти кои нема да ги најдете на друго место. 

Нашите подвижни ленти се совршен спој на безбедност, дизајн, сигурност.  Кога патниците сакаат да се одморат или да го забрзаат своето темпо, нашата транспортна технологија ги одржува луѓето безбедно на пат кон својата дестинација.

Одржување и сервис

Фокусирани на потребите на клиентите.

Вашите лифтови, ескалатори или подвижни ленти мора беспрекорно и непречено да функциораат во секое време, но за тоа пред се е потребно нивно редовно месечно одржување и сервисирање. 

Нашата флексибилна понуда на услуга овозможува континуирана функција на Вашата опрема, истовремено осигурувајќи се дека ги исполнувате своите законски и оперативни обврски и стандарди.

Нашиот сервисен тим е составен од искусни и професионални техничари кои ги имаат поминато сите обуки и надградби од страна на ThyssenKrupp за опремата која ја сервисираат, како и опремени се со сите потребни алати и дијагностички уреди за истата.

Нудиме комплетен online мониторинг на нашата опрема како едно од иновативните решенија за брза реакција на нашиот сервис.

Домашни лифтови

RPsp Inclined Platform Lift – for straight staircases

Лифтот за инвалидски колички RPsp е создаден и дизајниран од страна на thyssenkrupp за подобрување на пристапот до јавни згради и домови ширум светот. Специјално дизајнирани за прави или стрмнини скалила, неговите висококвалитетни компоненти и инженерството на thyssenkrupp обезбедуваат сигурна подвижност.

На сите изложени површини им се гарантира отпорност на ‘рѓа благодарение на неговата анодизирана алуминиумска конструкција. RPsp IP55 сертификацијата го прави лифтот за надворешна употреба.

RPsp, инженерство во кое можете да верувате!

 

Компактни и ненаметливи

Кога е склопен, PRsp ослободува скапоцен простор од самите скали со цел да им овозможи на другите лица максимална употреба на скалите. Изборот на опциите за паркирање и големина на платформата ги прави идеални за згради со обемно движење.

Кога не е во употреба, неговиот преклопен простор зафаќа само 310мм, давајќи им пристап на другите корисници за непречено користење на скалите.

Ергономски дизајниран за ВАС!

Supra is ergnomically designed

Инженирани и дизајнирани во соработака со реномирани здруженија на потрошувачи, RPsp е еден од најбезбедните и најудобните наклонети лифотви на пазарот. Со лесно користење на џојстик или копчиња за притискање, патниците се движат нагоре и надоле по скалите со минимален напор.

 

Безбедност и удобност

RPsp ви дава загарантирана сигурност и удобност; комбинацијата на други лифтови на платформата не може да одговараат. Сето ова е резултат на 60-годишната експертиза за инженеринг и иновации на thyssenkrupp зад нашите производи.

Нашите надворешни награди и сертификацијата за машинска директива 2006/42/EC го потврдуваат ова. Некои од нашите одлики се:

 • Се напојува на батерија, за да се овозможи употреба дури и при прекин на електрична енергија.
 • Опремени се со уреди за заштита од удари и предупредување, со што се обезбедува брзо запирање за лифтот на платформата.

Може да се додаде и дополнителен уред за преоптоварување што одговара на EN81-40.

КАТАЛОЗИ

Escalator Lighting – The 4th dimension of design

ПРЕГЛЕДАЈ

Velino  – The designer escalator for stylish interiors

ПРЕГЛЕДАЈ

Evolution 100  – Robust and reliabl

ПРЕГЛЕДАЈ

Evolution 200  – High-performance and flexible

ПРЕГЛЕДАЈ

Evolution 300  – Powerful and customizable

ПРЕГЛЕДАЈ

Synergy 100  – Pure and efficient

ПРЕГЛЕДАЈ

Synergy 200  – Stylish and flexible

ПРЕГЛЕДАЈ

Synergy 300  – Versatile and smart

ПРЕГЛЕДАЈ

Orinoco  – The versatile moving walk for extended travel

ПРЕГЛЕДАЈ

iwalk  – The easier way

ПРЕГЛЕДАЈ

Партнери кои ни веруваат

Нашата работа може да ја погледнете насекаде околу вас. Еве само еден мал дел од нашите клиенти со кои заедно движиме нагоре.

Имате прашања?

Чувствувајте се слободни и поставете ни ги сите прашања кои ве интересираат. Во најбрз можен рок ќе ви одговориме.

  ИМЕ *
  ПРЕЗИМЕ *
  Е-МАИЛ АДРЕСА *
  ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

  ПРЕДМЕТ

  КАКО МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ?